Cacao ceremonieSACRED CACAO CEREMONIE - EEN REIS DIEP IN JE HART

Wat is een cacao ceremonie?

Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost. 

Cacao is een zacht maar toch krachtig medicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbind ons intuïtief met moeder aarde. 

Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Je kan een hoge mate van blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, de nieren en lever te ontgiften, stress te verminderen en versterkt op natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen. 

Cacao word in Midden en Zuid Amerika al sinds mensenheugenis beschouwt als een heilige plant met krachtige helende eigenschappen. En word daar ook wel het ‘elixer van de goden’ genoemd. Een inheemse mythe stelt dat wanneer de aarde en haar bevolking uit balans is, de ‘sacred cacao’ uit het regenwoud komt om de harten van mensen te openen en deze planeet terug te brengen naar een staat van harmonie en balans. Deze tijd is nu!

De cacao die bij deze ceremonie gebruikt zal worden komt uit Bali en Peru, rauwe cacao in de puurste vorm. Het is met zorg en liefde geteeld speciaal voor ceremonies. De elixer is volkomen veilig en heeft geen hallucinogeen effect. 

 

Inhoud van deze ceremonies:

De ceremonie is een uitnodiging om terug te komen naar je essentie. Om JA te zeggen tegen het leven in haar totaliteit en facetten van onszelf te herontdekken die we vergeten waren.

We zullen de cacao drinken en aan een reis beginnen waarbij we gebruik maken van de kracht van intentie, de elementen, de chakra’s, dans, sound healing of yoga.  De reis zal je zowel diep naar binnen leiden als naar buiten. In deze ceremonie zul je een diepe intimiteit met jezelf ervaren maar we zullen ook samen diep in de viering van het leven gaan. 

Op een liefdevolle manier word je door een reeks oefeningen geleid waarbij je, binnen de geborgenheid van gemeenschap, weer in staat gesteld word je eigen reflectie te zien. Verliefd te worden op jezelf. En op een diep niveau een verbinding aan te gaan met alles wat is. 

 

Voor wie

Voor iedereen die verlangt naar een diepgaande verbinding met zichzelf, gemeenschap, moeder aarde en 'all that is'! 

Om de cacao zo goed mogelijk haar werking te laten doen, is het beter een dag van te voren geen alcohol te drinken en matig tot geen vleesproducten te eten. Drink een paar uur voor de ceremonie geen cafeïne en eet licht.  

Zie hieronder de verschillende ceremonies. Kosten verschillen per ceremonie. 
Vind je het spannend om in groep verband een ceremonie te doen? Dan is de 1 op 1 sessie is echt wat voor jou. De 1 op 1 sessie wordt in mij praktijk gegeven. 2,5 uur lang begeleiding om je hart te openen met cacao & sound healing of met Kundalini Reiki

Wat doet deze magische combinatie voor jou:

 • Een 100% natuurlijke en zuivere ondersteuning zonder toevoegingen,
 • Een extra boost voor je immuunsysteem,
 • Een diepere spirituele band met jezelf,
 • Bewustzijnsgroei en waardevolle inzichten in je leven.

Je zult een heerlijke ontspannende reis gaan maken, langs zintuigen en de warmte van je eigen hart. Door de ondersteuning van het prachtige plant medicijn (pure Cacao) ervaar je intense compassie voor jezelf en daar waar jij het heen brengt. Voor de één is dat, enorme liefde, rust en aandacht voor jezelf, voor de ander is het een liefdevolle ontmoeting met een (overleden) dierbare, of een zalige lichamelijke sensatie. Iedereen beleefd deze reis heel persoonlijk en dat maakt het juist zo mooi. 

 Programma 

 • Opening met thee 
  Geleide meditatie met Cacao
 • Sound Healing of Kundalini Reiki sessie
 • Journey through senses (essentiele olien)
 • Ceremonie sluiting met thee en lekkers

Inclusief:

 • Kruidenthee
 • Fruit en lekkers aan het einde

Wat kun jij ervaren:

 • Het verhogen van je hartfrequentie 
 • Diepe ontspanning 
 • Helder voelen 
 • Diepe verbinding met het collectief bewustzijn
 • Energie en warmte 
 • Lichaamsbewustzijn
 • Transformatie van energie
 • Gevoelens van gronding, kalmte en overgave


Kosten van 1 op 1 sessie 111 euro 

Waar moet je rekening mee houden:

Ongeveer 1 uur van tevoren niet meer eten en geen cafeïne houdende dranken, melk of vleesproducten in de 24 uur voorafgaand aan de ceremonie. Eet een lichte maaltijd.  Alleen dan wordt de Cacao optimaal opgenomen in je lichaam. Kom in lekker zittende kleding.  Ik zorg voor een warme, fijne en veilige setting met heerlijke ontspan theetjes. Na de ceremonie is er fruit en ander lekkers.


Voor de 1 op 1 sessies kan je je via telefonisch contact je aanmelden.

Bij het aanmdelden voor deze ceremonie ga je met de algemene voorwaarden akkoord.

Heb je nog vragen? Bel of app me gerust even: 0615092480

Liefs,
Gabriella