Tijdens al mijn behandelingen maak ik gebruik van essentiële oliën en oliën die 100% natuurlijk zijn van oorsprong. Zonder hormoon verstorend ingrediënten. Ik meng mijn massage olien zelf. 

Verder gebruik ik edelstenen die ik zorgvuldig voor jou heb uitgezocht, zodat ik ervoor kan zorgen dat ik jou het beste kan helpen met jouw herstel.

 
Wist je dat Eywa Healing ook hele mooie cadeaubonnen aanbiedt? Zo kun je iemand verrassen met een behandeling naar keuze.

Let op!

Behandeling kunnen alleen plaatsvinden indien er een afspraak is gemaakt. Een afspraak maak je eenvoudig door mij te bellen of een WhatsApp bericht te sturen. Afspraak maken via mail is  niet mogelijk! 


Behandelingen worden alleen gegeven na het maken van een afspraak en kunnen contant, per pin of middels een Tikkie worden voldaan.Wil je een afspraak annuleren of afzeggen? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op! Behandelingen afmelden gaat enkel via telefonisch contact!!

Helaas ben ik genoodzaakt om 100% van de kosten van de behandeling in rekening te brengen wanneer er sprake is van annulering of wijziging binnen 24  uur voor de afspraak of bij een no show.